fredag 26. februar 2016

Vaskesymboler forklaring

Alle klær har en lovpålagt vaskelapp med en haug av symboler som skal hjelpe deg å vaske riktig. Enhver av oss må vaske klær fra tid til annen, noen oftere enn andre. Ikke alle som syns dette er en like enkel jobb, og uforståelige .

Slike symboler trenger du egentlig ikke skjønne så mye av, dette er renseriets område. Har du levert inn noe til renseriet, og det har blitt ødelagt . Samvirke har en forklaring på, hvad de forskellige vaskesymboler, der kan inddeles i. Her er en sjov graffik med de forskellige vaskesymboler. For å avklare hva symbolene betyr, gir vi deg en forklaring på hvert enkelt symbol. Hvis det skulle skje at du har kjøpt klær hos Zizzi og ser vaskesymboler som . Tabellen på neste side viser hvilke symboler som beskriver. I dette indlæg har vi lavet en oversigt over de forskellige vaskesymboler.


Vi har herunder listet symbolerne for kemisk rens uden yderligere forklaring, da vi . Skånsom vask max grader, lille vasketøjsfyldning (ca. havldelen af normal) reduceret eller ingen centrifugering. Det er bare ikke nogen hjælp, hvis ikke man ve hvad symbolerne betyder. Her får du en forklaring på de mest almindelige symboler. Det har sin naturlige forklaring, ifølge Grimstad Klepp:.


Jeg mangler desperat, hvad dælen de forskellige symboler betyder?

Pt står jeg og skal vaske grimer, og vil gerne have de bliver rene. Her får du en komplet guide til de forskellige vaskesymboler. Vi håber, at vores forklaring af symbolerne hjalp dig til at få en bedre forståelse.


Guiden forklarer, hvad vaske- og plejesymbolerne på tøjets vaskeanvisninger fortæller om, hvordan du skal vaske, tørre, stryge og . Vaskesymboler Forklaring til forskjellige vaskesymboler for klær. Der findes en lang række forskellige vaskesymboler og for at gøre din tøjsortering så let som muligt, så har vi lavet en oversigt med en forklaring til hvert af .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...