mandag 1. februar 2016

Kaffebrenner maskin

Når man sprer bønnene utover som ett lag i langpannen kan man brenne omtrent 3gram kaffe om gangen. Sett pannen i kald ovn og still inn ovnen på . En liten kaffebrenner gir deg fersk traktekaffe eller espresso.

Steame melk med liten maskin med varmeveksler . I et nedlagt skipsverft på Møhlenpris brennes og brygges det kaffe for fullt. Kenneth brant kaffe hjemme på Møhlenpris i en popcorn-maskin . Det blir en del artikler om hjemmebrenning av kaffe i løpet av dette året. Kaffemann innehar betydelig kompetanse på utvelgelse av riktig kaffe til bedrift.


Valg av maskin : Kaffe til bedrift i Vestfol Buskerud og Telemark : Kaffemann . Ideen til å satse på kaffe fikk han under et besøk i Mexico tidlig på 1990-tallet.

Jeg har hatt brann i maskinen tre ganger, men det har gått bra. Du skal være bra ufølsom om ikke en nyåpnet kaffe påvirker deg. Bor du i nærheten av et kaffebrenneri vil du hver morg. Det lille kaffebrenneriet med den store smaken.


Brenn din egen kaffe med din egen kaffebrenner. Sammen med maskinen følger 5gram grønne bønner fra klare til å brennes.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...