onsdag 27. januar 2016

Skostativ

Løsningen er dette skostativet som får plass til opptil (!) par sko på en relativt liten flate. Mixrack skostativ fra Showroom Finlan designet av Tapio Anttila. Et multifunksjonelt, minimalistisk skostativ produsert i metall.

Her får du løsningen på hvordan du selv lager et lekkert skostativ - trinn for trinn. Da er du klar til regn- og gjørmesesongen. Montér skostativ mellom to hengeskinner eller veggskinner.


For andre typer sko, anbefaler vi elfa-hylle. Det er både morsomt og enkelt for barna å selv sette skoene på plass. Passer like fint i gangen som på barnerommet.


Blått skostativ, for søte små barnesko, fra Yamazaki.

Et smart skostativ som gjør det både enkelt og morsomt for barna å sette fra seg skoene sine. Et frittstående skostativ som fås i to lengder, cm og cm, og i to farger, bjørk og valnøttfarget bjørk. Enkelt å plassere der du har liten plass til sko. På hvert stativ er det plass til to par dame- eller herresko.


Stativet gjør det enklere å beholde fasongen på skoene.

Sammenlign priser i mer enn 1butikker! Dette produktet kan ikke kjøpes i nettbutikken. Selges i enheter for 1 eller par sko.


Med plass til hele par sko og par støvletter! Lillefot på Grünerløkka i Oslo og har sko, klær og accessorier til barn - år. Hummel, New Era, Ebbe, Converse,Vans, Kavat, Viking.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...