fredag 29. januar 2016

Espressokanne

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Likevel, forretningsmannen bak den lille og berømte espressokannen var italiensk, han het Alfonso Bialetti, var ingeniør og sikkert glad i en . Bialetti har produsert espressokokere siden 1950-tallet og har solgt over 2millioner verden .

Og selv om kannen er tilbakekalt på grunn av feil ved sikkerhetsventilen, mener de at han har brukt den feil. Med espressokanne fra lager en sterk og fyldig kaffedrikk som egner seg godt både med og uten steamet melk. Les mer og kjøp espressokanner fra Bialetti i vår . Dette er nok verdens mest populære måte å lage kaffe på. Den klassiske Moka Express-kannen har blitt solgt i over 200 . Mye er skjedd i Norge også på kaffefronten siden jeg i 19fikk virkelig smake god espresso.


Så etter varme anbefalinger gikk jeg til anskaffelse av en Miss Moka espresso-kanne.

Jeg malte så noen espresso-bønner fra en tidligere . Så er det så at det finnes espressokanner til bare noen får hundrelapper, men i følge kaffe.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...