torsdag 31. desember 2015

Sjakkbrett spill

De nyeste spille spill og morsomste spillene samlet på nettsted! Sjakk Spill 37Sjakk Spill; Puslespill 2637Puslespill; Brettspill. Dette er et klassisk sjakkspill der du spiller sjakk mot en datamaskin.

Du skal ikke ta det for gitt at du vinner denne! Spill sjakk nå, i et enkelt og rent format. Ingen registrering, ingen reklame, ingen programtillegg nødvendig.


Et nytt magnetisk reisesjakkspill som er stort og pent nok til også å kunne være vanlig sjakkspill hjemme. Størrelsen på brettet er 2cm, feltstørrelsen mm .

Norges suverent beste utvalg av sjakkbrett og brikker, valgfritt hver for seg eller. Spill Sjakk i nettleseren din, deg mot datamaskinen med forskjellig vanskelighetsgrad. En utmerket og oppdatert digital versjon av alles favoritt klassisk, med flott design og enkel spiller grensesnitt. Sjakk Free er det beste gratis sjakkspillet for Android og er i skrivende stund det høyest vurderte blant de 30+ sjakkspillene som . Er du helt fersk i sjakk, får du også tips om . Sjakk er et av verdens mest populære spill og det er anslått at over 6mill. Kom og test ferdighetene dine i FlyOrDie`s gratis sjakk spill.


Spill på nettet med andre sjakk entusiaster. Om du er på utkikk etter et gratis sosialt sjakk spill, eller . Sjakk Spill online, spill: sjakk, klassisk, damer. Et utvalg av gratis online sjakk spill er tilgjengelig på våre nettsider. Spill et parti sjakk online mot datamaskinen din, mot deg selv, eller la CPUen spille mot seg selv. Pakkene er som regel store og må hentes på postkontoret.


Det er nødvendig å lære de aller fleste av reglene før man kan spille sjakk for første gang. Imidlertid er de fleste sjakkreglene stort sett enkle og greie å forstå, .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...