onsdag 30. desember 2015

Maling metall utendørs

Trenger metallgjerdet et nytt strøk maling? Eller skal hagemøblene fornyes med en annen farge? Vi tilbyr et variert utvalg av maling til metall.

Sink og galvaniserte underlag bør være eksponert utendørs i minimum et år før. Malte intakte metallflater uten rust og løs maling skal normalt ikke grunnes. På tide å male om huset På Byggmax finner du eksteriørmaling i en rekke populære. Metallmalingen er fargetilpasset Byggmax' takplate og metalldetaljer. Bruk helst maling spesielt beregnet for metall.


Utendørs Metallmaling Metallakkmaling. Metallakkmaling er basert på alkydbindemiddel og gir en blank, slitesterk overflate som tørker .

Arbeidsråd utendørs Male blikk og metall. Riktig maling beskytter dessuten mot rust og gjør at huset fremstår som pent og velholdt. Metallprimer er spesielt egnet til grunning av stålplater, forsinket stål, aluminium med. Maling tapet; Utendørs; Metallplatemaling. Innendørs- og utendørsmaling for det nordiske klimaet.


Midun Jern- og Metallmaling er en oljebasert blank lakkmaling for maling av jern, metall, stål og blikk ute og inne.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...