onsdag 30. desember 2015

Gamle kjøkken

Kva særpregar eit kjøkken som skal tilpassast eldre hus? Moderne kjøkken, men frontane er laga med gamle frontar som mal. Ved å tenke utenfor boksen forvandlet Marianne og mannen det gamle kjøkkenet til et hypermoderne kjøkken. Se før- og etterbildene og film om hvordan male kjøkken. Det gamle, solide, kjøkkenet fra 70-tallet fikk nytt liv med litt maling.


Her kan du lese mer om FAKTUM kjøkkensystem og bestille deler til kjøkkenet ditt. FØR OG ETTER: Det var unødvendig å bytte ut det robuste kjøkkenet fra Norema. NYTT KJØKKEN: Vil du ha et nytt kjøkken uten å bytte det gamle ut, kan maling av.


Det er særlig populært å fornye kjøkken og bad. En personlig kokebok hvor det ”jordnære kjøkkenet” er et gjennomgangstema. Trenger du en liten oppusing av dine gamle kjøkken fronter?


Vi fornyer ditt gamle kjøkken, til en rimelig pris. Vi malte kjøkkenet vårt i den gamle leilighet vår og det var ikke noe problem.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...