torsdag 26. november 2015

Selvvanningspotte

Ikke alle er like flinke til å huske å vanne plantene sine. For dem som reiser mye kan det være ekstra vanskelig å holde plantene friske og fine. Våren er her og da fornyer vi sortimentet vårt av grow-in selvvanningspotter.

Denne sommeren satser vi på grow-in i blå, grønne og hvite . Nå lanserer vi en helt ny serie selvvanningspotter som gjør at du ikke trenger å vanne plantene så ofte. Grow-in selvvanningspotte er perfekt til å bruke på juleblomstene. De tar vare på plantene dine i et tørt og varmt inneklima.


Vi har testet en selvvanningspotte fra Eva Solo, en selvvanningspose i vanntett tekstil fra Mester Grønn og kjerringrådet å fore blomsterpotten . For to år siden skrev jeg om at vi laget selvvanningspotter. Jeg ser at det er aktivitet på utefronten for tiden, for dette innlegget fra den gang er .

Potte med selvvanningssystem som sikrer at plantene trives. Perfekt dersom du ikke kan vanne plantene regelmessig - på ferie eller liknende. Med Flower Lovers smarte blomsterpotter forsikrer du deg om at blomstene dine vokser . Her er utgangspunktet, liters bakk som det tidligere sto agurker og tomater i. Vi hadde leca kuler i bunnen tidligere, derfor rekka med hull langs bunnen. Det er perfekt å dyrke basilikum i selvvanningspotter siden basilikum liker å ha det fuktig.


Her viser vi hvordan du lager selvvanningspotte.

Mester Grønn har utviklet grow-in selvvanningspotte. Potten er laget av et unikt materiale som regulerer. Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede med over 1butikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.


Som man kan høre av navnet er selvvanningspotter potter som passer seg selv. Selvvanningspotte - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Tilbakemeldinger om selvvanningspotter fra Belacadia.


Fargerike potter med patentert selvvanningssystem som kan festes til vegger, rekkverk og gjerder. Så fint at du viste hvor enkelt en kan lage selvvanningspotte! Hvordan er det med gjødsling i selvvanningspotte?


For år siden hadde jeg store problemer i drivhuset med å vanne tomat- og agurkplantene nok. Et annet godt tips er å lage din egen selvvanningspotte ved å træ en tykk ulltråd gjennom bunnen på en plastpotte og sett det i en større, tett .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...