mandag 30. november 2015

Rengjøre vaskemaskin

Vasking av vaskemaskinen er noe de aller fleste glemmer. Man tar for gitt at det er rent der, og tror det holder å vaske utvendig og rundt . Ser jo at det er masse gugg i mellom gummien i åpningen på døra. Det kan også være nødvendig å rengjøre veggene rundt, der vannet . Visste du at det blant annet kan brukes som et miljøvennlig og naturlig middel til å rense oppvaskmaskinen og vaskemaskinen med?


Det samler seg fort opp både såpe- og kalkrester i maskinen. Dette fører til at maskinen blir mindre effektiv over tid og lukter surt.

Hva kan man gjøre hvis vaskemaskinen lukter vondt og lukten smitter over på klærne? Vasker du kun på grader eller lavere kan oppsamling . Er det noen som har noen lure tips om hvordan jeg kan vaske vaskemaskinen? Rensemiddel for vaskemaskin og oppvaskmaskin - Hus og hage.


Skyllemiddel belholderen i vaskemaskinen er full av vann. Rengjøre vaskemaskin - Hus, hage og oppussing - Diskusjon. Fritid › Hus, hage og oppussingBufretLignende21.


De fleste vaskemaskiner har et filter som skal fange opp lo og fremmedelementer slik at det ikke kommer ut i pumpen.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...