onsdag 25. november 2015

Hylle biltema

Stabil konstruksjon av galvaniserte stålprofiler med hylleplater av sponplate. Justerbare hylleplater som rommer en hel masse. Anbefalte skruer for fastskruing av hylleplater: treskruer med forsenket hode x mm (inngår ikke).


Navn, Tilgjengelighet, Hylle, Antall, Pris per vare, Delsum. Gå tilbake til endring Skriv ut handleliste. Ekstra stabil hylle som monteres uten skruer. Driver og pusser opp kjeller og skulle hatt en større mengde ca 40cm dype hyller med rent og enkelt utseende.


Jeg har vært fornøyd med plasthyllene fra Biltema. DYI-verktøyet han har laget seg, og bygger hyllene på kort tid etter å . Stødig og solid stålreol med galvaniserte stålprofiler og hyller. En meget praktisk reol som tåler stor belastning.


Montert men ikke brukt da dette var et feilkjøp. Hylleseksjonene våre er flotte til oppbevaring av alt mulig, fra vakre gjenstander du vil vise frem, til ting du bare vil vite hvor er hen. De er ikke veggforankret , for smale og står på bakken.


Mine er fra Biltema, ca kroner per skaft. Hei, kjøpte en hylle hos dere (87762), og skulle montere. Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Biltema Sverige på Facebook.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...