mandag 30. november 2015

Hjemmelaget fotbad

Vil du prøve deg på en hjemmelaget lotion er dette en enkel oppskrift som er både deilig, avkjølende og helt perfekt som after sun. Neglelakk ser nemlig ikke så pent ut om foten rundt har ru, tørr og hard hud. Jeg ble så inspirert av babyføtter og dess like, at jeg besluttet at jeg kan sitte og lese med føttene i fotbad og prøve å file litt etterpå.

Huden blir fort tørr og ru på føttene, spesielt i vinterhalvåret, så et mykgjørende fotbad gjør . Det beste du kan bruke til rensende fotbad er grønnsåpe i varmt vann. Deretter fjerner du hard hud med en hampvott. Hjemmelaget Detox Fotbad En fot detox (avgiftning) er en smertefri og effektiv metode for å eliminere giftstoffer fra kroppen gjennom føttene. Lag hjemmelaget kjølende fotbadsalt som du tilsetter i fotbadet.


Dette er en stor oppskrift slik at du kan oppbevare den i en glassbeholder eller . Hva slags ost på ostefatet, hvor mye og hva slags tilbehør?

FOTBAD Begynn fotpleien med å file bort hard hud for deretter å bade føttene i lunkent vann. Bruk gjerne mineralsalt, plantesåpe eller . Oppdaget at barna mine liker fotbad veldig godt. Så er det bare å ta et fotbad og en fotskrubb når du vil.


Ta deg tid til et avslappende bad eller et deilig fotbad med hjemmelaget badesalt. Krukke med hjemmelaget badesalt, med epsom salt, . Et fotbad er en spa-behandling som involverer bløtlegging føttene i varmt vann for å myke opp huden og slappe av musklene.

Behandlingen består av deler: Fotba fotskrubb og fotkrem. Ukens skjønnhetstips på budsjett: Hjemmelaget skrubb . Hjemmelaget sjøsalt spray for bedre tekstur og volum til håret ditt. Fotbad - for en konsentrert magnesium boost til kroppen kan du tilsette en kopp epsom salt .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...