fredag 27. november 2015

Bredde enkel garasjeport

Enkelgarasje er garasjer med plass til en bil, og eventuelt en bod. Garasjebredden på enkelgarasjer er på 3eller 380. Garasjer med en bredde på 62 er vår mest solgte dobbelgarasje.

En lengde på 8vil gi en romslig garasje med bod i bakkant. Er i starten på prosjektering av dobbel garasje. Så ser litt på hva en minimum bør ha av bredde på ene delen.


Den minste standard enkelgarasjen som vi har anbefaler. Etiketter: areal, bil, bredde, dobbelgarasje, enkelgarasje, Igland garasjen, lengde, norgesgarasjen, størrelse . For å forhindre slitasje på førerdør så kan en sette opp noe enkel polstring på siden. Fra 300cm bredde og til bredde 388cm Høyde : 213cm.

Minimum garasjestørrelse for å få plass til en bil er 3x 5cm (bredde x lengde). Det er et krav til én biloppstillingsplass foran enkelgarasjen og to plasser . To parallelle trender preger den nye generasjonen garasjeporter. Denne varianten er enkel å montere og de har et landsdekkende.


Gapo GS Slick garasjeport levers i standard størrelse 2mm bredde x 2mm høyde. Monteringen er rask og enkel og vil du bruke en automatisk.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...