mandag 28. september 2015

Robot vinduspusser

Sammenlign priser i mer enn 1butikker! Kjøp vinduspusser robot billig i nettbutikkene. DETALJER Indream WR-2- Helautomatisk robotvinduspusser Vil du heller gjøre noe annet, eller rett og slett unngå å pusse vinduene?

Er det vanskelig å pusse vinduene selv, eller bor du i en leilighet med høy takhøyde, hvor vindusvasken er en utfordring? Sommeren kommer, sola skinner gjennom vinduet og du ser at de trenger en grundig vask. Men du vil jo heller sitte ute i hagen, slappe av og . Nei, vi snakker hjelp av en vaskeekte robot. Vindusvaskeroboten Hobot 16 eller Indream Hobot WR-2som den kalles i Skandinavia, . Indream Hobot WR2Helautomatisk robot vinduspusser.


HOBOT-16 A new generation Glass Cleaning Robot, invented and produced by Hobot Technology Inc.

Opp til tre ulike tidsintervaller (- - sekunder) kan velges for vindusviskerne på bilen din. Den kan også brukes for automatisk gli projeksjon. Det har kommet en robot som tar denne jobben også, og den har ikke høydeskrekk.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...