onsdag 30. september 2015

Komfyrer best i test 2014

Hvilken stekeovn har vunnet best i test akkurat nå? Slipp feilkjøp, les om den beste ovnen her og kjøp rett med en gang. Test av dampovner viser at billig er like bra som dyrt.

Gå til 2014: Råd Rön - Det svenske testmagasinet Råd Rön gjorde i 20en test av seks komfyrer. Komfyrene ble vurdert utfra kriterier som . La alle typer mat på en enkel måte denne cm, keramiske komfyren fra Gram. Stor stekeovn med integrert termometer gjør det enkelt å oppnå perfekt resultat. Det finnes flere typer komfyrer på markedet i dag. Det er mest aktuelt for svært ivrige amatørkokker som sverger til at gass er best.


Norske og svenske tester finner du i vår testdatabase.

Sjekk priser på induksjon komfyr best i test. Sammenlign priser i mer enn 1butikker! Kjøp induksjon komfyr best i test billig i nettbutikkene. Vi viser laveste pris fra over 2nettbutikker. Den nye komfyrserien Inspiration Range fra Electrolux er blitt utviklet og testet i samarbeid med profesjonelle kokker.


Her kan du sammenligne pris på komfyrer fra merker som Bosch, Gorenje, Electrolux og mange flere kjente merkevarer.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...