mandag 28. september 2015

Beste tørketrommel 2016

Vi gjennomgår ulike tørketrommeltester fra hele Skandinavia og samler alle de beste kandidatene her, så du enkelt kan få overblikk over de . Tørketrommel = En skranglete maskin som sliter på klærne, drar uhyggelig mye strøm og forvandler badet til en damp-bastue? I denne testen finner du tørketromler som er testet av det svenske testmagasinget Råd.

Basert på tester og anmeldelser har vi rangert hver enkelt tørketromler på en skala fra til 10 og deretter kommet frem til hvilke som er de beste på markedet. Kondenstørketrommel fra Candy med sensor tørking og Fuzzy Logic for optimalisert forbruk. Med lavt energiforbruk og førsteklasses tørkeegenskaper får klærne dine den beste behandling. Hvilken tørketrommel skal du velge ved ditt neste kjøp? I denne artikkelen har vi tatt en titt på tester og anmeldelser som er gjort av tørketromler.


Forbrukerrådet forteller deg hvilke tørketrommel-merker som har oppnådd de beste resultatene i test. Kjøpetips: Tørketrommel med varmepumpeteknologi er best.

De beste bærbare PC-ene for studenter i 2016 . Se etter en best i test-tørketrommel og spar penger. Det kan nemlig godt betale seg å kjøpe en dyrere tørketrommel, hvis du bruker den mye, .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...