mandag 31. august 2015

Ferdigmalt takpanel våtrom

Jeg renoverte hovedbadet i huset for år siden og valgte da ferdigmalt mdf-panel i taket. Jeg har god lufting og fuktstyrt avtrekk. Dette er en flott ferdigmalt panel med en pen og glatt overflate.

Smartpanel Tiles er godkjent til bruk i våtrom. Takpanel med en perfekt finish og takplater med en pen og solid malt overflate for bruk som himling. Panelene er godkjente etter Våtromsnormen. Huntonit ferdigmalte panel- og takplater produseres i Norge.


Huntonit takprodukter egner seg godt til bruk i våtrom. Tradition takpanel; Tradition extra takpanel; Tradition XL takpanel; Premium takpanel; Premium extra takpanel; Classic takpanel; Classic extra takpanel; Classic . Takpanel er produsert av MDF og leveres ferdigmalt i Egghvit. Takpanel kan monteres i alle rom, unntatt våtrom.


Må ikke monteres i rom med lengde over 10 . Hvitmalt takpanel i dimensjonen 8x300x18mm, fremstilt i MDF materiale som er malt hvitt. Takpanel kan monteres i alle rom, med unntak for våtrom. Det er en uskreven lov at alt panel skal behandles likt på begge sider.


Malt panel på våtrom rengjøres som vanlig, den er vaskbar og krever . Ved legging av panel i tak, vil lengderetningen på panelbordene på samme måte. Alle våre interiørpaneler kan benyttes på bad og våtrom generelt, men bør .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...