mandag 3. august 2015

Belysning kjøkken ikea

Vi har integrert kjøkkenbelysning som kan monteres over, inni eller under skap for å gjøre kjøkkenet funksjonelt, og for å tilføre atmosfære og stil. Derfor har vi designet integrert belysning som komplimenterer METOD systemet perfekt.

Det er enkelt å få mykere lys på kjøkkenet når du spiser eller er sammen med venner fordi denne benkeplatebelysningen kan dimmes i to trinn. Se våre taklamper og takbelysning til lave priser. Hos oss finner du alt fra spotlights på skinner til lampeskjermer i en mengde ulike stiler.


Det er tryggere, lettere og morsommere å jobbe og lage mat på kjøkkenet når du har godt og jevnt lys på benkeplaten. Ei godt opplyst benkeplate med kjøkkenredskaper og grønnsaker i forskjellige farger. Av med lyset (og på igjen) – det er drømmetid.

All vår benkeplatebelysning til kjøkkenet bruker LED-pærer, som forbruker opptil prosent mindre strøm og varer ganger lenger.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...