fredag 31. juli 2015

Kakefat med glasslokk

Elegant tårtfat med glaskupa, perfekt för sötsaker eller dekorationer. Stikkord Fat, Kakefat, rundt fat, serveringsfat, Stettfat.

Bake it easy er en genial bestselger fordi det å bake direkte på et porselensfat er praktisk, det blir pent, og kaken er lett å ta med seg ut av huset . Selger et stort kakefat, med glasslokk Det er helt og pent Det er cm diam. Høyden på lokket, uten toppen er cm, . Nokre ujevnheiter i glasset kan forekomme, men det skal vere litt rustikk. Fat i rustfritt stål og lokk i klar plast.

Glasslokk til de elegante kakefatene i Eik eller Walnøtt tre. Craster er opptatt av å skape vakre, holdbare produkter som legger vekt på materialets un. Lokk til kakefat -FAT kommer som tillegg art.


Altså, jeg er på jakt etter gode gammeldagse kakelokk. De skal stå i en utstillingsmonter med kaker . Herskapelig og meget elegant stettfat med glasslokk. Perfekt til en lyslenke, eller kanskje litt kunstsnø og reinsdyr.


Et flott kakefat yter rettferdighet til innsatsen bak bakingen, og tar seg flott ut på kaffebordet. Arv Bröllop kakefat med lokk, kr 13 Ikea. Caroline fat fra Bloomingville med glasslokk kan brukes som et lite kakefat eller som et ostefat.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...