fredag 31. juli 2015

Chiafrø helsekost

De små chiafrøene med opprinnelse fra Nord Amerika har en deilig nøttesmak. Chiafrø egner seg godt til baking, da de gir brø kaker, vafler etc. Hos Sunkost finner du et stort utvalg av helsekost som kosttilskud sunnere mat og naturlig hudpleie.

Kjøp på nett, hent i butikk eller få varene hjem. Chiafrøene blir gjerne markedsført som supermat og har fått en mengde tilhørere de siste par. Chiafrø kan kjøpes på helsekost eller bestilles i nettbutikker. Chia frø dyrket i Sentral- og Latin-Amerika, Sentral-Afrika og Australia innenfor en radius på opptil grader fra ekvator hvor forholdene er best for å bevare det . CHIAFRØ: En porsjon chiafrø er en god kilde til antioksidanter, proteiner, fiber, sink, kalsium og omega-fettsyrer – og gir bare 1kilokalorier. Chiafrø har et høyt innhold av essensielle fettsyrer, proteiner, antioksidanter,.


De fyller visstnok energilagrene med blant annet chiafrø.

CHIAFRØ: Disse små frøene knuser laks på omega-og utfordrer melk på . Chia frø er veldig næringsrike frø, fulle av antioksidanter, fiber, protein, kalsium og andre vitaminer og mineraler. Chia frø er en av de mest kjente kildene til . Om du følger med på helsekost og -trender i mediene, har du sikkert hørt om chiafrø. Og det er flere grunner til at chiafrø er trendy; de er svært .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...