mandag 29. juni 2015

Dobbel stikkontakt med timer

Bytt den enkle stikkontakten til en dobbel rehab stikkontakt. La oss montere en stikkontakt med timer, så slipper du å bekymre deg. Enkel jordet stikkontakt, skruklemme, med integrert timer 2-pol, 8A.

Om du monterer en stikkontakt med timer slipper du å bekymre deg. En 40-åring trenger dobbelt så mye lys som en åring for å kunne lese . Det betyr at timerfunksjonen slår av apparatet etter for eksempel en time. ELKO Stikkontakt Dobbel påvegg jord og barnevern RS10PH.


Lavtbyggende innfelt dobbelt stikkontakt i ELKO Plus design.

Stikkontakten bygger kun mm ut fra veggen. ELKO enkel stikkontakt med timer tåler kun ampere. Vi bruker mye strøm i Norge, og det har noen konsekvenser som ingen ønsker.


Norge har sammenheng med elektriske apparater eller det . Dobbel stikkontakt innfelt med jord og barnevern. Med timeruttaket kan du koble inn et tilkoblet apparat(f.eks. kaffemaskin, strykejern osv.) i et forhåndsinnstilt tidsrom med den integrer.

Elko stikkontakt enkel innfelt jord IF PT 10IPPolarhvit. Elko Plus stikkontakt dobbel innfelt med jord Polarhvit. Dobbel stikkontakt med integrert 24t-timer med diskret steinfinish.


Stikkontakt med timer gjør hjemmet ditt sikrere.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...