onsdag 13. mai 2015

Taste of china tordenskioldsgate

Besøk vår restaurant på Tordenskioldsgate 8-i Oslo. Se mer av DimSum by Taste Of China -Rådhuset ved å logge inn på Facebook. Stolt av nye Teamet vårt på Tordenskioldsgate!

Taste of China har holdt til i Torggata siden 2003. Nå har man utvidet med en avlegger i Tordenskiolds gate, i lokalene som tidligere har huset . Endelig et rimelig og ryddig dim sum sted i Oslo. Dim Sum by Taste of China Tordenskioldsgate 8-01Oslo Telefon: 11. I andreetasje i en unnselig gård i Torggata holder Taste Of China til.


Oslo til fjernere himmelstrøk, taper Tordenskiolds gate på billige valg . Dim sum på Taste of Chinas nye filial i Tordenskjoldsgate er et godt. Dim sum by Taste of China i Tordenskjoldsgate fremstår i en langt mer . Se forbi polyestergardiner og supperosa vegger fra en annen tid: Taste of China er en perle. Dimsum by Taste of China Jeg har selv bodd i Singapore, og har derfor blitt dim sum frelst. Så når dette stedet dukket opp måtte jeg innom!


Til slutt ønsker vi å informere om at vår nye avd. DimSum by Taste Of China -Rådhuset Tordenskioldsgate 8-holdes åpent som vanlig.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...