tirsdag 28. april 2015

Listverk sødra

Utvidet sortiment av listverk og utforinger i klassisk hvit, NCS S0500N. Det finnes i dag mange typer profilerte diverselister med ulike bruksområder. Brystningslister for både rette vegger og brystningspaneler har vi et stort av.


Vi har gleden av å presentere et sortiment av listverk i klassisk hvit (NCS S0500N). Et sortiment i både glatte og profilerte lister, hjørnelister . Listverk gjør rommet komplett og brukes til å fremheve rommets særpreg. MAXBO tilbyr et stort utvalg av lister tilpasset forskjellige stilarter.


I Södra standardsortiment finnes det nærmere 10varianter av lister. Dette gjør oss til den mest velassorterte leverandøren på markedet. Nu har vi panel i en ännu vitare nyans och med kompletterande lister. Nu har vi fler vitare artiklar i vårt listverk. Innovasjon og vekst er nøkkelbegreper for Södra Interiør.


Selskapet, som er en ledende leverandør av interiørtre, har i Norge vokst fra å . Södra tilbyr derfor nå en renere hvit i sitt listverksortiment som matche. Den tradisjonelle hvite fargen som er på listverk i dag har en .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...