tirsdag 28. april 2015

Elektrisk kjedesag test

Denne sommeren har snekker Otto gjort en stortest av motorsager. Med sager, både bensindrevne og elektriske dro Otto til skogs. Vi har testet åtte sager i et overkommelig prisleie.

Dernest får du ikke krefter nok fra en elektrisk sag. Kjedesager på batteri har ikke deres bensinslukende slektningers krefter. Og de kan heller ikke fortsette nonstop i timesvis slik deres elektriske . Stadig fleire brukar elektriske motorsager til å kappe ved. For som testen her viser, så klarer de elektriske sagene fint alle de oppgavene.


Black Deckers lille kjedesag på batteri.

Vi innrømmer at vi ikke forventet oss særlig mye av Black Deckers lille kjedesag på batteri. Den veier litt mer enn en vanlig elektrisk motorsag og er ikke fullt så sterk, men. Det er klart at et slikt tre er en syretest for batteriet, men Ah klarte brasene.


Har aldri prøvd batteridrevet kjedesag, men ser helt klart fordeler. Mer om produktet; STIHL MSE 1MOTORSAG ELEKTRISK Lett kW elektrisk motorsag. Forbrukerrapporten har testet motorsager opp til sju kilo og opp til kubikkcentimeter motor.


Testen er delt i to grupper: bensindrevet og elektrisk. Sammenlign priser på Bensindrivne, Elektriske. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...