fredag 27. februar 2015

Mercedes b klasse elektrisk test

TEST: Mercedes-Benz B-klasse Electric Drive. I fremtiden skal alle Mercedeser med elektrisk motor, hybrider også, ha betegnelsen e. Golf troner på salgsstatistikken for elbiler, men Mercedes B Electric.

Både e-Golf og B-klasse svelger fem personer, men baksetepassajserene sitter best i. Det er vel ingen som drar langt ut på vidda med en EL bil vel. Test av Mercedes B-klasse Electric og Volkswagen e-Golf. Men den elektriske drivlinjen øker vekten med rundt 3kilo. Den elektriske utgaven av Mercedes flerbruksbil, B-klasse, er svært populær i Norge.


Mercedes B-klasse Electric er en helt vanlig B-klasse, med litt ekstra. Mercedes-Benz bommer på det mest elementære når B-klasse Electric. Mercedes-Benz B-klasse ble testet av EuroNCAP i 20med svært godt resultat. Jada, Mercedes har hatt en elbil i B Electric, men etter strengere lovkrav, og nå som.


S-Klasse som får en elektrisk rekkevidde på over fem mil. DN kommer med test av GLC 3e i onsdagens avis. Mercedes oppgraderer B-klassen, samtidig introduserer de en elektrisk variant. Elektriske B-Klasse får samme utseende som de ansiktsløftede,.


I bykjøring tester vi ut spakene på rattet som regulerer kraften på . Elektriske Mercedes-Benz B-Klasse er resultatet av samarbeidet med Tesla. Den første testen av elektrisk B-Klasse i Norge (2015). Mercedes-Benz' første elbil for massemarkedet er en positiv opplevelse, med noen litt merkelige særegenheter. Med en elektrisk versjon av B-klasse følger Mercedes-Benz Volkswagens eksempel. Test av Mercedes-Benz B250e: Komfortvinner, men ikke mest effektiv.


Elektriske Mercedes-Benz B-Klasse kom til Norge for halvannet år siden. Mercedes, derimot, satser på kontinuerlig forbedring. B-klasse Electric Drive er en elektrisk versjon av B-klasse som kompletterer den øvrige . Mercedes' nye elbil har flere ess i ermet som kan gjøre den til en stor suksess i Norge. Vær også oppmerksom på at den elektriske B-klassen ikke kan. Under testkjøringen i Palma håpet vi nærmest å stå som første bil i . Mercedes-Benz B-klasse Electric Drive har god rekkevidde og.


Den elektriske B-klassen kan også være et godt valg for den som har lang reisevei. Tydelig at dere ikke har testet noen av disse bilene, vil anbefale det på . For bilprodusenter er det fortsatt mulig å avvise den elektriske bilen som et leketøy for rikfolk. Begge skal erstattes med WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures).


E Audi QE-Tron Hyundai SUV-modell Mercedes-Benz C-E-klasse. Mercedes foretar et ansiktsløft av B-Klassen i forbindelse med. B Electric Drive er en fullverdig familiebil med elektrisk drivlinje. Opplev fremtidsrettet mobilitet i den nye B-Klasse Electric Drive fra Mercedes-Benz.


TEST: Mercedes-Benz B-klasse Electric Drive.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...