onsdag 28. januar 2015

Tinta kjøkken

Lek med detaljene i Tinta Grey og få et personlig kjøkkenrom i en elegant og enkel design. Hos Kvik har vi et stort utvalg av stilfulle kjøkkener. I et Tinta SamtaleKjøkken har du plass til å leve – og alle kan være me uten å være i veien. Design ditt eget unike Tinta-kjøkken her.


Dyrk et urbant uttrykk med Tinta Black – et kjøkken som gjør inntrykk på de fleste. Design ditt eget unike Tinta-kjøkken og få overraskende mye for pengene. Skap sterke kontraster med markante linjer og ubrutte flater, og få et enkelt og kult kjøkken. Tinta Grey gir deg overraskende mye for pengene.


Få funksjonalitet og dansk design til lave priser med Kviks kjøkkenserie Tinta. Hos Kvik gir vi deg muligheten til å få et kult og personlig kjøkken. I et Tinta SamtaleKjøkken har du plass til å leve – og alle kan være me uten å være i. Med Tinta Grå-kjøkken får du muligheten til å skape ditt eget stilfulle . Heftet du sitter med nå, er en veiledning som er spesielt beregnet på montering av Kviks Tinta-modell. Gratulerer med det nye Kvik-kjøkkenet ditt!


Tinta by Kvik får du ikke bare til kjøkken, men også til baderoms innredning. Tinta by Kvik sin kjøkkenserie dekker både de funksjonelle og estetiske behov og . Kjøkkenet er sentrert midt i rommet mellom kjøkkenet og stuen. Tinta (helt ny modell, men lik VH7) kjøkken fra Kvik.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...