torsdag 29. januar 2015

Gave til kollega som slutter

Her gir vi deg mange gode gavetips til kollega som slutter eller skal ut i permisjon. En god venn og kollega slutter i jobben snart. Gave til kollega som slutter - Generell debatt3.

Gave til kollega - Sosial prat, humor og ordleker11. Foreldreportalen › FPForum › Generell diskusjonBufretLignende27. Gave til assistent som slutter i barnehagen Generell diskusjon. Andre har såkalte gavebyttefester hvor alle har med en liten gave som. En mannlig kollega skal slutte neste uke, og jeg har fått oppdraget i å handle inn en liten gave på vegne av de ansatte.


Avslutningsgave- gave til kollegagavejakt. BufretLignendeI kategorien avslutningsgavefinner finner du en passende gave til en god kollega som skal slutte i jobben.

Tips til gave til kollega som slutter på jobben skrevet i AnonymforuVi tenker å kjøpe en gave til en kollega som slutter hos oss. Det er sjelden lett å finne gave til en kollega, men med disse gavetipsene blir det straks lettere. Forhåpentligvis er en av gavene midt i blinken for din mottaker.


To av mine kollegaer slutter og det er blitt samlet inn 5kr til hver. Jeg har fått i oppdrag å kjøpe en gave til de hver men aner ikke hva jeg skal .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...