onsdag 31. desember 2014

Wokgrønnsaker

Ingredienser Frukt, bær og grønnsaker Grønnsaker Wokgrønnsaker . Tips: Du kan gjerne bruke en pose ferdige wokgrønnsaker. I stedet for å koke den sursøte sausen i egen kjele kan den også helles over woken og koke opp der .

Den eldste profesjonelle måten å tilberede mat på er å woke. Chow, som det heter på kinesisk har vært brukt i flere tusen år. Wok med kyllingfilet, brokkoli, sukkererter, gulrot, mais og rødløk, er kjapp og sunn mat.


Krydre kylling brystene med salt og pepper og brun dem i en varm stekepanne med olivenolje. Chili, ingefær og soyasaus setter særpreg på denne lettvinte middagsretten som er inspirert av det asiatiske kjøkken. Wok er ikke noe hokus pokus - bare en lur måte å varmebehandle maten på. Råvarene beholder friskheten og smaken og ikke minst: Wok går .

Vil begynne å lage meg wok litt oftere, men har blitt til at jeg bare har brukt rødløk, paprika og brokkoli.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...