Ingredienser Frukt, bær og grønnsaker Grønnsaker Wokgrønnsaker . Tips: Du kan gjerne bruke en pose ferdige wokgrønnsaker. I stedet for å koke den sursøte sausen i egen kjele kan den også helles over woken og koke opp der .
Den eldste profesjonelle måten å tilberede mat på er å woke. Chow, som det heter på kinesisk har vært brukt i flere tusen år. Wok med kyllingfilet, brokkoli, sukkererter, gulrot, mais og rødløk, er kjapp og sunn mat.
Krydre kylling brystene med salt og pepper og brun dem i en varm stekepanne med olivenolje. Chili, ingefær og soyasaus setter særpreg på denne lettvinte middagsretten som er inspirert av det asiatiske kjøkken. Wok er ikke noe hokus pokus - bare en lur måte å varmebehandle maten på. Råvarene beholder friskheten og smaken og ikke minst: Wok går .
Vil begynne å lage meg wok litt oftere, men har blitt til at jeg bare har brukt rødløk, paprika og brokkoli.