onsdag 26. november 2014

Lage egne kjøkkenfronter

Skal lage nye fronter i stedet for å rive det år gamle kjøkkenet mitt. Svarer både som Montér ansatt og som privat person med egne . Vi har tidligere vist hvordan Siv, som har hacket Ikea-varer i årevis, har funnet på en rekke, egne Ikea-hacks.

Men om du vil lage ditt eget eget kjøkken, så er også det mulig, og ikke altfor vanskelig. Du kan nemlig jukse deg til et nytt kjøkken ved hjelp av . Tapet, wallstickers eller et trykk gjør kjøkkenfrontene som nye. Har du skapfronter som er slette kan du lage dem profilerte selv.


Forestill deg det fineste kjøkkenet i hele verden – laget etter dine egne idéer, uten. Det er fint å lage sin egen kjøkkeninnredning selv – helt fra bunnen. Kunne jo selvfølgelig fått en snekkerfabrikk til å lage dører, men da blir det. Vi byttet nylig kjøkkenfronter, og etter tilbud fra et par forskjellige . Da slipper man rørlegger og elektriker som fort kan bli 20. Skal John lage et fancy supermoderne hi-tech kjøkken i dette flotte.


Og de skal vi lage selv, ved hjelp av dreiebenk.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...