onsdag 29. oktober 2014

Vaske kjøkkenvifte med eddik

Filteret i kjøkkenvifta må vaskes jevnlig. Men visste du at det også kan være et filter bak det ytterste filteret, som bør vaskes eller byttes? De har så mange bruksområder at du kan vurdere å kaste de fleste andre vaskemidler med god samvittighet.

Dersom du rengjør kjøkkenviften for sjelden, så vil du kanskje måtte vaske den. Fettfilteret til kjøkkenvifta er noe skikkelig griseri å rengjøre, men det må. Hvor ofte du bør rengjøre filteret i kjøkkenviften avhenger av bruken. Noen typer kullfilter kan vaskes, andre må byttes ut med jevne mellomrom.


Kok opp vann i en stor kjele og tilsett litt hvit eddik og en spiseskje natron. Sjekk hvordan det gikk da vi testet eddik og natron på komfyr, oppvaskmaskin,. Rengjøring av komfyr med natron og eddik.

Eddik er naturlig, uten miljøgifter og rimelig i innkjøp i forhold til mange. Fettlag på kjøkken: Vask over benker, kokeplate, kjøleskap, mikro eller kjøkkenvifte . Jeg tok en titt under kjøkkenvifta, og hva så jeg der? Dette er vrient,jeg ville anta at kanskje Eddik eller Salmiakk kan løse den biffen.


Fjern deodorant- og svettelukt fra klær: Spray klær med eddik under armene før du legger de i vaskemaskinen. Sett en bolle med vann og eddik eller oppvaskmiddel i mikrobølgeovnen i cirka ett minutt og vask over. BRUK EDDIK TIL RENGJØRINGEN: Det enkle er ofte det beste, og eddik slår knockout på mange av de dyre spesialproduktene, mener .

Noen ganger kan det virke som ethvert vasketips inneholder bruk av eddik, og vi i minHushjelp har funnet mange områder hvor. Vask over alle overflater med såpe og litt eddik og fjern gammel mat. Sjekk hvordan det gikk da vi testet eddik og natron på komfyr, oppvaskmaskin, gulv, madrass, vindu og vask. Produsentene anbefaler at du vasker filtrene så ofte som én gang i. Renset kjøkkenvifte vask med vann, vent til det er tørr og sett tilbake i plass.


Spray flaske og fyll halvveis med eddik, helle en kvart kopp . Spesielt ved vask av treningstøy er det lurt å bruke eddik som. Juni, – Rengjør kjøkkenvifte- Sjekk slangene til oppvaskmaskin og. Samtidig vil eddiken fjerne lukt i vaskemaskinen og avkalke;-) Jeg bruker . For å delta, skulle dere dele deres beste rydde- og vasketips med meg.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...