torsdag 30. oktober 2014

Små glasskrukker med lokk

Nettbutikk for kjøp av Emballasje Flasker og glass. FÖRTROLIG boks med lokk, klart glass Diameter: cm Høyde: cm Volum.

IKEA - KORKEN, Krukke med lokk, Krukken har en aromatett forsegling, noe som gjør. Du kan redusere matavfallsmengden ved å oppbevare tørrmat i beholdere med aromatett lokk, fordi det holder maten frisk lenger. Vi lagerfører et stort utvalg konservesglass og glass i ulike fasonger og størrelser fra 45-17ml. Lokk til glassene tilbys i flere ulike farger.


Klar glasskrukke med lokk, perfekt til hjemmelaget tannkrem, hudpleie osv. Jeg skal lage hudkremer og må ha sånne små krukker i passende. Jeg mener jeg har kjøpt små glasskrukker med skrulokk på jernia.

Glasskrukke med lokk og silikonring for tett lukking. Velegnet for ulike typer sylting, syltetøy eller oppbevaring av tørrvarer. Glasset har lufttett lokk, noe som gjør det perfekt til oppbevaring av matvarer. Man kan i tillegg kjøpe drikkelokk eller oljelampe-lokk (se tilbehør) for enda fler . Krukker med lokk Den ene er i flint eller glass porselen Og den andre med Babuscha mønster er i tre.


Her finner du mange ulike typer fine glasskrukker – med og uten lokk. To vakre små, og blå glasskrukker med lokk.

De har en fin blåfarge og er cm høye og 5cm i diameter. Se de kreative ideene med Krukke med lokk, dia. Sylinderformet krukke av klart glass med lokk. Inspiration: 12Glass kledd med Copenhagen papir. Anonymforuer på utkikk etter små glass lokk - ca 7-dl.


Noen som har forslag til hvor jeg kan få tak i det? Perfekt for oppbevaring og servering av mat.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...