tirsdag 28. oktober 2014

Jernpanne vedlikehold

Mange har en mening om hvordan støpjernsgryter og panner skal vedlikeholdes. Men hvis du allere har slurvet vedlikeholdet og jernpannen din har blitt skikkelig rusten og fæl, kan du prøve denne metoden. Hvordan skal man egentlig rengjøre og vedlikeholde jerngryter?

Rengjøring av kjøkkenredskaper og -utstyr krever noen ganger både kraft og hjelpemidler. Og i noen tilfeller handler det også om å bryte myter, . De fleste av oss har en gammel støpejerngryte eller panne som har sett sine bedre dager. For å bli kvitt bakterier i jerngryter og jernpanner av støpejern, må du behandle og rengjøre dem på riktig måte. Behandler du den riktig, blir denne jernpannen bare bedre og bedre.


Jeg har en skikkelig jerngryte som jeg liker veldig godt. En tjenestevillig gjest kjørte den i oppvaskmaskin,synd men det er jo sånt som skjer. En jernpanne uten belegg skal vaskes godt med varmt vann etter hver. Og som en del av det daglige vedlikeholdet, smører hun inn pannen .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...