torsdag 25. september 2014

Melkeskummer visp

For de som elsker caffe latte og cappuccino er dette den perfekte kategorien! Med en melkeskummer, kan du lage virkelig fint melkeskum og lage din egen .

Som DinSides lesere forstår har dette testpanelet mange meninger om melkeskum, kaffe og hvordan man lager den. JIPPI: Se så enkelt du kan lage melkeskum til kaffen hjemme - uten å ha kaffemaskin. Melkeskummet dannes når melka blir vispet kraftig.


Før 9- Batteridrevet visp som er glimrende til bruk som melkeskummer, småpisking, laging av omeletter osv. Sli vi forstår deg så har du problemer med din melkeskummer ved at det.

IKEA til kroner eller hva den nå koster. Visp opp melk eller lag en dressing til salaten - Av på med et tastetrykk - Enkel å rengjøre, skyll bare av vispdelen - Batterier medfølger ikke. Kjøp melkeskummer test billig i nettbutikkene. Vår melkeskummer, Latte Duo, er et perfekt supplement til espressomaskinen.


Kannen har en effektiv varmeplate, og du velger mellom to ulike roterende visper . SENSEO -melkeskummeren gir deg friheten til å skape og nyte en rekke varme og kalde kaffeoppskrifter hjemme. Rimelig og praktisk melkeskummer med visp fra Bodum. Da er melkeskummer et perfekt hjelpemiddel. Følger med en annen visp også som ikke lager så luftig skum. Melkeskummer som visper opp varm melk til skum på noen sekunder.


Utmerket for cappuccino, café latte og varm sjokolade.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...