fredag 26. september 2014

Grilling av grønnsaker

Blant saftig hamburgere, koteletter og grillet fisk må du ikke glemme det som er minst like viktig for måltidet; nemlig grønnsakene. Grønnsaker på grillen er kjempegodt og det meste kan bakes i folie. Kylling og grønnsaker i folie til grill eller ovn. Med det enorme tilbudet av friske grønnsaker vi har nå, må vi rett og slett bruke mer av dem på grillen. Det er ikke bare kjøtt og fisk som er godt å legge på grillen.


Det bugner også av herlige, friske grønnsaker som egner seg utmerket til grilling. Med sommer og sol følger grilling og uteliv, og vi fryder oss over å kunne sitte ute på. Hva med å benytte anledningen til å grille en regnbue av grønnsaker og . Mens grønnsakene står og godgjør seg i marinaden, kan du lage potetsalat og annet snacks som hører med til grillinga.


Det er sunt og raskt, ja, grillede grønnsaker er perfekt sommermat.

Når du griller grønnsaker gir det dessuten en ekstra god og saftig smak. Under følger noen tips og råd hentet fra Opplysningskontoret for frukt og grønt;. POTETER - Poteter har mange variasjonsmuligheter på grillen. Grilling fremhever grønnsakenes farge og smak og gjør dem ekstra saftige.


Legg grønnsaker på grillen i sommer – så øker du forbruket, får et bedre måltid og . Frukt og grønnsaker kan gi deg en helt ny smaksopplevelse når de blir grillet.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...