mandag 29. september 2014

Farge soverom 2016

Enkelte farger er ikke heldige å soverom, som for eksempel grått, som. Om vi ser på trender i utlandet er nettopp blått og lilla fargen for 201 . Hei Vi skal male soverommet med Lady Pure Color i varm lin.

Velg blant svale, varme, maskuline og kontrastfylte farger. Uansett hva du velger skal interiøret stemme med din personlighet og det uttrykket du . Her er interiørtrendene vi har størst troen på i året som kommer - 2016. Fargerike har allerede avslørt at årets farge for 20er rosa, men hvilke andre trender . Fra å fylle hjemmene våre med hvitt, grått og sort interiør, tar fargene over i 2016. I 20vil vi se en mer variert fargebruk.


I 20er et av Norges viktigste rom soverommet, sier Tale Olivia Henningsen,. Soverommet er det rommet vi er tryggest på å bruke farge i. Tirsdag ettermiddag ble Jotuns nye fargekart for 20lansert. De nye fargene er delt inn i tre paletter eller stiler, med en gruppe jordfarger, . Bildet viser aksentfarge til venstre og hovedfarger til høyre.


Alt for mye på veggen på soverommet kan skape kaos. ROSA: Fargerike har kåret rosa til årets farge 2016. Både tak og vegger på soverommet hos Edwardsen er malt blå.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...