Når man begynner med sous vide vil man fort finne ut at det hovedsakelig dreier seg om du variabler for å få et godt resultat: tid og temperatur. Og selv om jeg var ganske tidlig ute med sous vide så har jo nå denne teknikken blitt allemannseie, noe som i teorien betyr at jeg bør gå videre . Teknikk er selvfølgelig svært viktig når man skal lage mat, men det skal man egentlig kunne forvente at er på plass om man skal spise .
Sous vide er hverken matlaging eller vitenskap, skriver Andreas Viestad. Sous Vide gjør at det er trygt å lage en medium-rare hamburger uten å . Usikker på hvor lenge du skal tilberede kjøtt sous vide? Denne tabell er laget utfra erfaringer og viten om Sous Vide som jeg har ervervet meg gjennom de siste 25—år.
Allikevel er smak og meninger om konsistens . Du bruker lenger tid på kjøttet, du får mindre stress på kjøkkenet og du får et godt resultat - som du kan gjenta - gang etter . Jeg synes svinefilet ofte kan bli litt tørt, selv indrefilet.
Derfor har jeg tenkt at tilberedning i sous vide må være ypperlig for å få frem det aller . For dager siden - Cognac- og peppersaus er en av de beste sausene jeg vet og den er morsom å lage. Knus svarte pepperkorn grovt i en morter.