Få med deg vår test av sous-vide maskinen - og hvordan du kan lage din egen. Det er mange gode grunner til at det er bra å bruke trykkoker. Jeg skal lage linsegryte i trykkoker, men hvordan unngår jeg at maten svir seg? Er det ikke vanskelig å bruke en trykkoker?
Men noe generelt om hvordan man bruker trykkkokeren går det vel an å si? Det er fortsatt litt av en læringskurve, skjønt, så hvis du bruker en trykkoker for første gang, her er hvordan å komme i gang trygt. Min svigermor pleier å bruke ca timer på denne prosessen, men med.
Jeg har tidligere hatt et gjesteinnlegg her på bloggen om hvordan . Jeg bruker trykkokeren mest til å koke poteter og grønnsaker. Hvordan kan jeg vurdere hvorvidt en oppskrift lar seg tilberede med 6. Men for en som liker å bruke god tid på kjøkkenet så er faktisk ikke. Med trykkoker har du pinnekjøtt ferdig på under én time - og med bedre. Du trenger ikke å legge pinne i bunnen, men kan bruke en damprist. Som sikkert de fleste unge, så visste jeg knapt hva dette var.
Den ble forøvrig mye brukt i gamle dager har jeg hørt. Det skal være mange fordeler med å bruke trykkoker. Man sparer energi ettersom koketiden reduseres.
For de fleste av oss er redusert koketid . Tenk deg din trykkoker som en forseglet dobbel kjele til det koker opp til prosent raskere enn ovnen. Har du noen gode tanker om hvordan man lager saus av dette? Siden er til for å dele erfaringer og oppskrifter med trykkokker. Jeg skal innrømme at jeg syntes det hørtes litt nifst ut med trykkoker i. Eller blir det enda en ting som man bruker et par tre ganger og så står . Molekylær gastronomi møter bestemors kjøkken når trykkokeren får sin.
Er hun liker en pott som har en tett lokk. Eneste erfaring er trykkoking av pinnekjøtt til jul. Og hvordan, blir alt gryteretter, eller ligger ting ved siden av. Praktisk at det går så fort, miljøvennlig og økonomisk er det jo også, siden det bruker mye mindre strøm.
Trykk matlaging har lenge vært et alternativ i hjemmelaget mat, enten det er å lage middag, eller for å konservere mat.