mandag 25. august 2014

Hvitvinsglass vs rødvinsglass

En utbredt måte å gøre dette på, er å velge et glass som kamuflerer kvaliteten i vinen. Ville du sett en spektakulær naturfilm på en skurrete tolv . Det er derfor viktig at vinglassene tar hensyn til dette for å gi en optimal opplevelse.

Men ofte ser vi altfor mange glass som har så dårlig design . Vi testet verdens mest kjente vinglass og noen nykommere. Faren er at det kan slå andre veien, skrekkeksempelet er å servere kostbar vin fra glass som fremhever eller påvirker grunnsmakene i den grad . Men hvor mange kalorier inneholder en øl, et glass hvitvin eller en akevitt? For riktig glass er viktig for å få glede av blant annet den aromaen som skiller god champagne fra en billig cava.


En innbydende drink med riktig garnityr er alltid populert å servere. Derfor er det viktig å velge riktig glass til drikkevarene.

Har du et glass med større åpning enn bunn, et glass som nærmest er formet som en V, ville alle de lette, litt flyktige aromaene smette ut av . Galaxy er en serie elegante glass for festbordet. Finnes i farris, rødvin, hvitvin, konjakk og dram. Eller ville dere heller gått for Syrah-glass, som er litt mer allround med. I dag er hvitvinsglass gjerne laget av klart glass, men tidligere var ofte klokken eller hele.


Den ene har form som ligner rødvinsglass, men ofte med høyere stett. En flaske med vin inneholder 5-glass, mens en liters kartong inneholder 20-glass.

Jeg har melkeglass i ymse former, noe høye glass det står Cola på, og ett. Betegnelsen krystall brukt om glass stammer tilbake til Venetianske glassblåseres immitasjoner av ulike bergkrystaller i middelalderen. Heller du innpå med til sammen halvlitere øl, glass rødvin og drinker.


Unner du deg noen glass vin eller øl i helgen? En halvliter øl = enhet alkohol; Et stort glass vin (1cl) = enhet. God vin er balsam for kropp og sjel, og det er selvsagt ikke likegyldig hvilke glass du bruker når du skal nyte en god årgangsvin.


Visste du at et standard glass med vin kan inneholde like mange kalorier som en sjokoladebit? Og at en halvliter øl har omtrent samme .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...