fredag 27. juni 2014

Påbudt med sluk på vaskerom

Skal bygge om et rom til vaskerom, der skal det plasseres bla vaskemaskin og. Rom med sluk skal ha gulv med tilstrekkelig fall mot sluk for de deler av. Så det er rart at ikke et slikt påbud har kommet, men det skyldes vel kostnadene. Det er opplegg for vaskemaskin på vaskerommet og avløpet til denne.


Nå er det etter hva jeg leser fortsatt påbudt med sluk på vaskerom etter . Lurer på om jeg det er noen forskrifter som påbyr sluk på vaskerom? I følge Teknisk forskrift skal det være sluk i alle bad og vaskerom. Det stilles også krav om at det er godt fall mot disse, slik at vannet raskt ledes . Med våtrom menes ba dusjrom og vaskerom (ikke kjøkken og WC).


Her står det at: Bad og vaskerom skal ha sluk.

Både sluk og membran står høyt oppe på listen over oppgaver du bør overlate til fagfolk, og ifølge kravene i Teknisk Forskrift skal det være sluk i alle våtrom . Det skal være sluk i alle bad og vaskerom. Sjekk rørleggernes råd om hva som er viktig når du skal installere sluk! I dag har det ikke sluk, kun avløp til vask og vaskemaskin.


Lekkasjestopper er påbudt i boliger og næringsbygg. TEK1 krever at installasjoner med vann i rom uten sluk i gulv skal sikres med lekkasjestoppere. Sluk på bad og vaskerom bør renses jevnlig.

I nye hus er det påbudt med vannstopper på kjøkkenet. Etasje: Vindfang, gang, soverom, ba stue, kjøkken og vaskerom. Badet har i tillegg klosett, innmurt badekar og sluk.


Tette sluk og vann som blir liggende på gulvet. Lekkasjestopper er påbudt med de nye TEK 10-forskriftene. TEK 10-forskriftene påbudt med lekkasjestopper hvis bereder monteres i rom uten sluk. De færreste norske kjøkken er innredet som våtrom, og få har våtromsbelegg og sluk. Les mer olekkasje, forsikring, vvs, kjøkken, vaskerom, boligøkonomi.


Vann fra sluk på bad renner i rør til sluk på vaskerom. BRANNTAU, feiestige og lignende der dette er påbudt. Ikke helt tilfredsstillende fall mot sluk i dusj.


AdkomstFra Kristiansand: Kjør vestover på E-og følg skilting mot Tinnheia før Vågsbygdporten. Ta til venstre inn på Tinnheiveien og følg denne til toppen. Følg videre på Gjervolstadveien frem til man tar av til venstre til Østre Skogsfjord i bunnen av Hålandsbakken.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...