fredag 25. april 2014

Sminkespeil med lys batteri

Sminkespeil med innebygget LED-lys – vanlig speil og forstørrelsesspeil x 5. Størrelse: diameter cm, høyde cm; Batteridrevet 4xAA (medfølger ikke) . Noen som vet hvor jeg kan finne et, som har godt sterkt lys?

Elegant sminkespeil opplyst av LED-pærer. Flere av disse har forstørrende glass og oppladbare LED-lys slik at du alltid sminker deg i riktig og tilnærmet sollys - perfekt når du skal. Diameter cm, 5x forstørrelse, 3xAAA batteri, LED.


Vi har også sminkespeil med lys som forstørrer og lyser opp slik at du ikke får skygge i ansiktet. Vi har et stort utvalg av lamper til bruk over speil. Alterna pearl speil 1cm, med lys og sminkespeil.


LED-lyset slår man enkelt på og av med en knapp.

Tre batterier av type AAA 5V er inkludert. Speilet har praktiske sugekopper så det kan . Batteriet på 30mAh kan lade USB-gjenstander som iPhone, iPa Androi små. LED-lys USB-port som passer til iPhone, iPa Android og.


Det som ser ut som et lekkert sminkespeil er ikke bare det. Delikat og praktisk sminkespeil med sving-arm og justerbart hode fra i-Save.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...