tirsdag 29. april 2014

Beste myggfanger

Mygg og andre insekter tiltrekkes av COog duftstoffet som kroppen sender ut. Der har den best effekt og ifølge importøren dekker den opptil mål. Hos Felleskjøpet finner du myggfellen Mosquito Magnet, i variantene Pioneer, Executive, Patriot og Independence. Denne suger til seg mygg og knott, og sørger . Store bestander av mygg gjør det nesten umulig å nyte hagen i beste sendetid og det er et stort problem i varmt vær når du og din familie . Det aller beste er å kle seg fornuftig, rådet Ottesen.


Dekker du til huden med klær, kommer ikke myggen til. Vi har endel knott og noe mygg på hytta på fjellet. Erfaringer med Skeetervac, Mosquito Magnet eller andre løsninger verdsettes høyt.


Kan virkelig en maskin fange tusenvis av mygg på bare en uke, eller noen dager? Sjekka innholdet i myggfella i dag, og ser at det faktisk er noen mygg nede i. Ved å etterligne menneskelig ånde og hud. SI DIN MENING: Hva er ditt beste tips mot myggen?


Culicidae - eller stikkmyggen som de fleste av oss kjenner den best som - er for mange årstidens største plageån og problemet med mygg er . Har du et godt triks for å unngå mygg og knott? Rosenberg som legger til at resultatet var aller best når grillen får stå på hele natten.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...