onsdag 26. februar 2014

Wilfa vaffeljern bruksanvisning

Du er på siden der du kan finne alle Wilfa Vaffeljern. Er bruksanvisning der du søker etter ikke på denne siden? Når du bruker elektriske apparater, må du alltid følge de grunnleggende .

Hjerte Stor Piip er et solid vaffeljern med konede plater som sikrer jevn steking, justerbar termostat med lyd som varsler når vaffelen er . Unngå vaffelkø, stek vaflene på halve tiden med vårt doble vaffeljern. Hjerte Dobbel har ekstra store og dype hjerter på cm i diameter . For å beskytte mot elektrisk støt, ikke legg vaffeljernet eller den elektriske ledningen i vann eller annen væske. Hvitt enkelt vaffeljern på 7W som gir vaffelhjerter og en vaffelplate på diameter. Med den justerbare termostaten (1-5) kan du velge om du vil ha en lys, . Lukk vaffeljernet og lag vaffelrøren mens jernet varmes opp.


Wilfa - in homes since 1948Wilfa er et Norskeid selskap som ble etablert i 19og er i dag en av Nordens ledende leverandører av småelektriske artikler til de. TEST AV VAFFELJERN: Vi har testet vaffeljern, fra 1til 2. Nederste ra fra venstre: Wilfa, Åviken, Logik og Senz. Som dette tipset fra Logiks bruksanvisning: Hell røren fort inn, ellers blir ikke vaflene jevnt . Wilfa vaffeljern WAS-6Bell - Lag smakfulle og store vaffelplater med hjerter.


En alarm varsler deg når vaffelen er ferdig.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...