torsdag 27. februar 2014

Boligmesse bergen 2016

De mest inspirerende boligmessene i Skandinavia. Vi går på Boligmesse for å få ideer og se hva som finnes på markedet. Vi arrangerer Handy Girl på alle våre Boligmesser i 2016.


Sinnasnekker'n Otto Robsahm leder konkurransen, og byr på morsomme oppgaver for . Nå som høsten nærmer seg, er du kanskje en av de som begynner å tenke på inneaktiviteter som oppgraderinger i hjemmet? Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum. Mange steder i Norge arrangeres boligmesser for deg som er interessert i. Emneord: boligmesse, boligmesse stavanger, boligmesse. Boligmessen ble en suksess når den for første gang ble arrangert på Sotra i 2015. Nå er det klart for ny messe i februar 201 like full av interessante utstillere . Publikum liker å besøke Boligmessen Eksperter møter målgruppe . Boligmessen ”Gjør Din Bolig Bedre” sparker i gang høstsesongen med en stor og innholdsrik messe i Vestlandshallen 29.


Nordisk vinterhage vil være til stede på hytte og boligmessa i Bergen til november.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...