tirsdag 28. januar 2014

Fjellhytte interiør inspirasjon

Jeg ville også lete opp inspirasjon med helt lyst treverk. Anita og Magne kjøpte seg hytte på kvadratmeter. Hytteeieren ønsket seg bedre utsikt, smartere løsninger og nytt interiør.

Slik innreder du med inspirasjon fra naturen. Har du en fin, gammel fjellhytte som trenger en oppfrisking? Interiørekspert Halvor Bakke tipser deg om enkel oppussing som ikke koster skjorta.


Sammen deler vi drømmen om en fjellhytte, tanker om materialvalg og inspirerende bilder og hytteprosjekter. Fjellhytta - Hyttedrømmen i Rondane - Interiør - Hytteblogg. Brua ved jernbaneundergangen ved Atna har fått en Andy Warhol inspirert . Det dreier seg om interiørbeis og gulvolje, og hva det kan gjøre med ubehandlede vegger og gulv.

Får håpe dette kan være til inspirasjon for dere som skal bygge eller innrede en hytte på fjellet. Det er lurt å finne bilder du liker og lage deg en . På en moderne hytte kan man blande et gammelt spisebord sammen med. Se våre forslag til gode hyttefarger, enten du har hytte ved sjøen, på fjellet eller andre. Ta en titt i vårt hyttemagasin og la deg inspirere av gode råd og tips om .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...