tirsdag 31. desember 2013

Sjakkspill

De nyeste spille spill og morsomste spillene samlet på nettsted! Nybegynner Sjakk: Spill sjakk mot en ikke så altfor vanskelig datamaskin! Nybegynner Sjakk er et av våre utvalgte Sjakkspill.

Spill sjakk nå, i et enkelt og rent format. Ingen registrering, ingen reklame, ingen programtillegg nødvendig. Et nytt magnetisk reisesjakkspill som er stort og pent nok til også å kunne være vanlig sjakkspill hjemme.


Størrelsen på brettet er 2cm, feltstørrelsen mm . En utmerket og oppdatert digital versjon av alles favoritt klassisk, med flott design og enkel spiller grensesnitt.

Du kan velge mellom flere vanskelighetsgrader, og du får hjelp til flytting av brikker om du er usikker på reglene. Kom og test ferdighetene dine i FlyOrDie`s gratis sjakk spill. Spill på nettet med andre sjakk entusiaster. Om du er på utkikk etter et gratis sosialt sjakk spill, eller . Dette er et klassisk sjakkspill der du spiller sjakk mot en datamaskin. Du skal ikke ta det for gitt at du vinner denne!


Spill Sjakk i nettleseren din, deg mot datamaskinen med forskjellig vanskelighetsgrad.

De vakreste sjakk spill du kan spille på vår side. Klikk for å nettsteder og hundrevis av Sjakkspill. Sjakk Free er det beste gratis sjakkspillet for Android og er i skrivende stund det høyest vurderte blant de 30+ sjakkspillene som . Sjakkspillet deles gjerne inn i tre faser: åpning, midtspill og sluttspill. Selve spillereglene i sjakk er relativt enkle, men sjakk gir rom for svært avansert taktikk og . Sjakkspill for tre personer, det ultimate spillet! Det offisielle Play Magnus Chess Set er et pedagogisk sjakkspill for sjakkspillere i alle aldrer (fra år).


Brettet er solid og har en unik, moderne utforming, samt . Magnus Carlsen har satt Norge på verdenskartet. Dristigere enn de fleste, har han på kort tid blitt nummer én i verden. Vil du lære sjakk, finner du alt du trenger i . Våre sjakkspill inneholder både sjakkbrett og sjakkbrikker. Lite sjakkspill, sjakkbrikker med rød filt 39-.


Sjakkspill med treningsprogram (DGT Blue) 39-.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...