mandag 30. desember 2013

Hadeland glassverk lamper

Matopplevelsene står i kø på Hadeland Glassverk. Julen er selve årstiden for klassiske matretter og tradisjonsrik bakst av mange slag. Krystallkule-lampene er designet i Norge og munnblåses og håndslipes på Hadeland.

Lampene lages på bestilling og kommer i fire forskjellige . Krystallkule-lampene har en minimalistisk form og moderne farger, kombinert med slipemønstre som har vært brukt hos oss i over 1år. Munnblåses og håndslipes ved Hadeland Glassverk på Jevnaker. Hadeland Glassverk er i år plukket ut til å vise sine nye serie med lamper: Krystallkule.


Lampene munnblåses og håndslipes på Hadeland. Se mer av Hadeland Glassverk ved å logge inn på Facebook. Spesialkomponerte vakre lamper fra Hadeland Glassverk.

Rocks lampene leveres i tre størrelser og er inspirert av Norsk natur, nærmere bestemt steinene i fjæra på Mølen. Hadeland Glassverk på Jevnaker finner du Glassmenageriet som.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...