torsdag 28. november 2013

Damp steamer

Børstetilbehør: Bruk børstetilbehøret for tykke materialer slik at dampen trenger godt inn. Vi kontrollerer dampen ved å trykke inn en knapp på håndtaket, litt som en. Det er en billig og elendig reiseutgave av en fullgod steamer og .

Poleringsbehandlet treverk kan også rengjøres med damp, men varmen vil ofte gjøre det grått. Den grå fargen vil forsvinne ved påføring av ny polish. Kjøp PHILIPS GC3HAND STEAMER hos Expert.


Elektrisk pumpe gir kontinuerlig damp for enkel og rask fjerning av skrukker. Jeg kjøpte meg noen fine skjorter skjorter dama i butikken brukte en steamer på de. Hun sa at man fikk kjøpt en liten sånn reise steamer på . Rengjøring med vanndamp på steder det er vanskelig å komme til og på forskjellig underlag.

Velg selv mellom en Optima steamer som går på strømnettet eller som drives med diesel. Optima steamere er enkle å flytte på, og dette gir deg fleksibiliteten du . Kraftfull damp som glatter ut rynker og legg på de fleste klær og tekstiler. Raskere og enklere enn stryking uten strykebrett og uten legg.


Får du et renere hus om du løser opp skitten med damp? Etter cirka minutters steaming, gikk tanken tom for vann, så da måtte det tvinnes .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...