torsdag 31. oktober 2013

Lefdal pc support

Trenger du service og support på et produkt som du har kjøpt hos oss? Support og reparasjon av laptops, stasjonær PC og andre dataprodukter. Her finner du informasjon om vår service og support avtale.

For deg som har kjøpt supportavtale eller hjelp via RemoteFix, husk å ha din kvittering klar for verifisering. Ubegrenset support i hele avtale perioden. Fjerning av virus og retting av skader relatert til virus. Kontaktinformasjon ved behov for reparasjon eller service på et produkt. Pakkesporing Se hvor varen du har bestilt befinner seg i løypa.


Hjelp til montering, installering og tilpasning, overføring av data og kontakter fra ditt gamle produkt, samt support hvis et problem oppstår! Reparasjon av TV, DVD-avspiller som ikke funger, hjemmekinoanlegg som ikke gir lyd?

Lefdal har samarbeidspartnere for reparasjon og service. Med vår tjeneste Supportavtale – Datamaskin kan du alltid føle deg trygg når du handler hos oss. Jeg er på Oslobesøk og stakk i dag innom Lefdal.


Er mann forsiktig med pcen så har mann null behov for en support avtale.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...