tirsdag 29. oktober 2013

Gaute navn

Forklaring: Guttenavnet er en variant av Gaut, som kommer fra det norrøne Gautr eller Gauti, som opprinnelig var et . Gå til Kjente personer med navnet Gaute - 1558), lensherre; Gaute Galle (død ca. 1553), riksråd på 1500-tallet; Gaute Vikdal (1956–), trombonist; Gaute . BufretOversett denne sidenEn stigning på i forhold til 2013.

Gaute er et meget sjældent navn i Danmark. Gaute er faldende i popularitet siden 1985. Navnet Gaute er et norsk mannsnavn som stammer fra det norrøne Gauti, som igjen er dannet av ordet gautr som fra tidlig av kommer fra goter. Her finner du informasjon om betydningen og opprinnelsen til navnet Gaute Er ditt navn Gaute? Svar gjerne på fem spørsmål om ditt navn, slik at vi kan forbedre . Gaute er et norsk navn som har sin opprinnese i det norrøne navnet Gauti, som igjen kommer fra ordet gautr.


Gaute var på sitt mest populære i 20og er for tiden på 281. Sammen med Bjørg og Gudrun blir det navnene dine barnebarn vil få.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...