onsdag 30. oktober 2013

Espegard bålpanne felleskjøpet

Den er stilfullt utformet med et elegant spir og vakker dekor. Leveres komplett med grillrist i rustfritt stål, oppheng for . Espegard Bålpanne er et sikrere ildsted som kan brukes til alle årstider, uten å skade underlaget.

Espegard Fyrfat har et eget varmeskjol som henger under . Espegard Bålpanne Full pakke er en flott trekasse med bålpanne og tilbehør. En enkel og rimelig bålpanne med grillrist for deg som først og fremst er ute etter den gode bålkosen. Stilrent design i slitesterkt og vannavvisende cordura. Trekket har maljer og kroker for feste til bena. Trekket passer til både cm og cm bålpanne.


Espegard bålpanne passer like godt i hagen som på hytta, i skogen, ved sjøen eller på fjellet - i alle sosiale lag og sammenhenger.

Espegard Bålpanne Full pakke legger alt til rette for bålkos og matlaging ute i det fri. Den låsbare kassen kan også brukes til bord .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...