tirsdag 24. september 2013

Lekue brødform silikon

Lekue brødform laget i 1 platinum silikon og kan brukes fra -til 2grader, og kan dermed brukes både i ovn, microbølgeovn og fryser. Silikonbollen, som enkelt lukkes når den skal i ovnen, har den. Jeg har fått teste den nye brødbakeren fra Lèkuè, en enkel måte å lage brød på med en hendig silikonform som kan brukes til hele prosessen.

Lèkuè er en brødform i silikon som bevarer fuktighet under bakeprosessen slik at brødet blir perfekt stekt med en sprø skorpe på utsiden. Brødform i 1 silikon og brukes til å både blande mel, heve deigen og steke brødet- alt-i-ett. Helt genial silikonform, som tar 6liter.


Mål, elt og bak brødet ditt i en og samme form. Lékué er en av verdens største produsenter av silikonformer til kjøkkenet. De kan by på et stort sortiment av bakeformer, dampkokere, sushimatter, isbitformer og . Lékué er kanskje Europas fremste produsent av silikonprodukter for kjøkken og hjem.

Lékué tilbyr praktiske og revolusjonerende løsninger for å lage mat og å . Eg er ganske sikker på at silikon pleier å tåke høge temperaturar. Sammenlign tilbud på Brødformer silikon i kategorien Gryter, panner og. Denne fleksible silikonbollen er muligens den rimeligste, mest. Lekue Lekue Bakeform silikon for baguetter. Kjøp brødform pris billig i nettbutikkene.


Bakeformen kan brukes i vanlig ovn, i fryseren og i mikrobølgeovn.

Med Lékué Bread Maker kan du veie, elte og bake med et og samme produkt. Silikonens non-stick egenskaper vil hindre at deigen sitter igjen. Jeg har fått teste den nye brødbakeren fra Lèkuè , en enkel måte å lage brød på med en hendig silikonform som kan brukes til . Lag små baguetter i disse flotte mikroperforerte silikonformene fra Lekue. De små hullene i formen gjør brødene ekstra sprø.


Photos and videos with the hashtag 'brødform' on Instagram.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...